Egy BenJoe Élete

Fegyencedzés, Insanity, minden agybajom...

Szintlépések jönnek lassan

58

Sziasztok!

Ismét jelentkezem egy laza 8 napos csendben maradás után. Rengeteg a meló, és amikor hazaérek, jobbára csak aludni van kedvem. Na jó, az edzésre mindig szakítok egy kis időt, még akkor is, ha hulla fáradt vagyok, de blogolásra már nem szánok ennyi erőfeszítést. Majd amikor elkezdődik a suli szeptember 3.-ától, némileg le fog csökkenni a munkaidőm, és ezzel együtt nem is fáradok majd el annyira. Akkor majd gyakrabban tolom ide a képem.
De ne fecséreljük tovább a szót felesleges dolgokra. Nézzük, mire is jutottam, és mire vonatkozik a cím.

Tovább»

Nincs cím

83

Sziasztok!

Úgy látszik, most mindenképpen hozzá kell szokni, hogy egy ideig csak ilyen ritkán irogatok, mert munka mellett nem a blog az, ami elsődlegesen eszembe jut.
Ma is hazajöttem, és másra sem volt kedvem, minthogy aludjak egyet. Úgyhogy most keltem fel :D
De mindenképpen érdemes volt bemennem ma dolgozni, mert csak ezért az egy napért annyit kapok, mint öt normál munkanapért összesen...

Tovább»

Még élek!

81

Sziasztok!

Bocsánatot kérek, hogy ennyire megritkultak a bejegyzések az oldalon. Megvannak a okaim, de nem szeretnék kifogásokat keresni, mert 5-10 percet biztosan tudtam volna szakítani a blogírásra. Érdekel ez egyáltalán valakit?
Na mindegy. Lényeg a lényeg legutóbbi bejegyzésemben említettem, hogy sikerült munkát találnom, és holnap immár a negyedik munkanapomat fogom lehúzni a raktárban, ahová sikerült bejuttatnom magam. Pénteken kezdtem, ma nem dolgoztam, de egyébként (pénteken, hétfőn és kedden) eddig minden nap lehúztam ott 8 órát.

Tovább»

Végre...

90

Sziasztok!

Kellemesen fárasztó, és még határozottan sikeresnek is mondható három napon vagyok túl. Hétfőn megvolt a szokásos fegyencezésem, de igazából akkor még nem nagyon történt azon túl semmi.
Kedden viszont bementem munkát keresni, és mindjárt sikerült is találnom egy gyári melót, ami még helyben is lenne (értsd: körülbelül 7 percre lakom a gyártól biciklivel). A követelmény mindössze annyi volt, a munkaszerződés aláírása előtt, hogy menjek el orvosi alkalmasságira. Ez teljesen reális kérés.

Tovább»

Fejtetőre áll a világ

82

Sziasztok!

Kissé érdekesen alakult a hétvégém eddig, ezért is nem ugrottam neki a bejegyzés megírásának, de a mai nap egész nyugisra sikerült, úgyhogy most már van hozzá energiám, hogy ezt pótoljam végre.

Tovább»

Helyzetjelentés

57

Sziasztok!

Ha jól nézem, csütörtök óta nem áldottam meg a közönséget bejegyzéssel. Így most leülök, és firkantok ide valamit.
Először nem az edzésről szólok, illetve nem teljesen arról. Ugyanis szombaton egy Soproni öregek otthonának családi napján voltam jelen, mint önkéntes segítő. Ez végülis magában foglalt némi edzést is, mert sok-sok asztalt és padot kellett kipakolni, majd ugyanezeket vissza a nap végén. Köztes időtartamban meg vagy szaladgáltam ide-oda, vagy unalmamban guggoltam. Szóval végülis megvolt a napi edzés is...

Tovább»