Egy BenJoe Élete

Fegyencedzés, Insanity, minden agybajom...

Röviden, tömören

94

Sziasztok!

Ma nem vagyok túlzottan beszédes formámban, úgyhogy rövid leszek, és lényegre törő. Ma egy kicsit kísérletezgettem, és sikerült megoldanom, hogy tudjam itthon csinálni a vízszintes húzást (házon belül). Legalább ennyivel is előrébb járok.

Tovább»

Visszatérés

111

Sziasztok!

Ígértem, hogy a mai bejegyzésben összefoglalom az elmúlt napok eseményeit, de mindenek előtt a mai edzésemről ejtenék pár keresetlen szót, mert a végére már teljesen készen voltam. Ennek az az oka, hogy nem igazán hagytam szünetet a két fajta edzés között, hogy magamra találjak. Ugyanis ma fegyenceztem, és folytattam a 100 fekvőtámasz programot is. A kettő között illett volna egy kicsit szünetelnem, legközelebb jobban észnél maradok. Főleg, mivel a fegyenc részben is volt fekvőtámasz.
Na mindegy, végülis mindent megcsináltam, és bajom sem lett belőle, de az utolsó ismétlésbe majdnem beleszakadtam.

Tovább»

Kapitány úrnak jelentem...!

92

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán áldom meg a népet most bejegyzésekkel, de a fesztivál alatt vagy koncertezek, vagy alszom nagyjából. Ezek közé ugyan sikerül beiktatnom a napi edzéseimet, de írni róla, arra már nincs energy.
De ne aggódjatok, ma este véget ér a fesztivál, és hétfőn, azaz holnap pótlom magamat egy hosszabb, összefoglaló jellegű írással. Addig tessék kibírni.

Szép napot!
Ben

Ne nézz ide!

0

Sziasztok!

Na, mikor is volt az utolsó bejegyzésem? Vasárnap, ha nem tévedek. Azóta voltam Sopronban egy kis városnéző kiránduláson, belekezdtem a fekvőtámasz és felülés programjaim harmadik hetébe, és természetesen elkezdődött kicsiny városom egyik nagyobbnak nevezhető eseménye, az immár harmadik alkalommal megrendezett AlteRába fesztivál.
Próbálok mindenről egy kis szót szólni, meglátjuk, sikerül-e rövidre fogni magam. Ha nem, azt sem bánja senki...
Tovább»

Egy csendes hétvége

0

Sziasztok!

A csütörtöki lábedzés óta nem nagyon pihentek a lábaim, mert utána még kosarazni is voltam, meg ugye pénteken lebicikliztem egy 14-15 km-t. Úgy döntöttem, a szombatomat kis pihenéssel töltöm, ugye ez is kell az edzések közé néha.
Csak az esőben futottam egy kicsit este, amíg fedett helyre értem.
Tovább»

Az elveszett edzőhely nyomában

0

Sziasztok!

A mai napom - azon kívül hogy átmozgattam kicsit az utóbbi napokban kinyírt izamimat -, azt jelöltem ki fő célnak, hogy keresek kicsiny városomban egy helyet, ahol lehet húzódzkodni, és tolódzkodni. Tovább»

300!

13

Sziasztok!

A mai napomra a lábaimat vettem célkeresztbe, és azokat gyilkoltam le. Kerestem pár lábra végezhető saját testsúlyos gyakorlatot, és ezeket végeztem körbe-körbe. Egy körben mindegyikből megcsináltam 10-et, és utána rövid pihenést követően kezdtem előlről. Összesen 300-at végeztem el 6 különféle guggolásból.
Úgy érzem, ez egy remek lábedzés lesz, legalábbis lefárasztani azt nagyon tud :D

Tovább»

Amíg ki nem készülök...

0

Körülbelül ez a fenti kijelentés érvényes most az edzéseimre. Egész nap nyomtam az elmebetegnél bolondabb fekvőtámaszokat, és a karjaim néha már majdnem sikoltoznak a fájdalomtól, mikor lenyomok egy-egy ismétlést. De nem hagyom abba, mert van ott még energia. Tovább»

A békés harcos útja, avagy egy kis gondolati anyag...

339

- Hol vagy (...)?
- Itt.
- Ez mikor történik?
- Most.
- És te mi vagy?
- Ez a pillanat.

Sziasztok!

Ahogy ígértem, ma állok neki írni a blogot. Az elmúlt pár napban nyaraltam, és ez alatt a kis Egri kiruccanás alatt volt időm egy kicsit gondolkodni azon, hogy mit is akarok kezdeni magammal.
Amikor ott voltam a hegy lábánál, és elindultam fölfelé, hallhattam, ahogy mellettem az emberek mondogatják, hogy jaj, ez de fárasztó, meg hogy soha többet nem jövök fel ide, pihenjünk, és az ehhez hasonlókat.
Én tudjátok, mire gondoltam? Arra, hogy ha lesznek gyerekeim, az lesz az egyik, hogy felkergetem őket a hegyoldalon. Ha nem is pont ott, de valamilyen hegyen biztosan... és nem is egyszer. Tovább»

Hát kezdjük el...

0

Sziasztok!

Ez a blog egy napló lesz a számomra, hogy később meg tudjam nézni, honnan, hová jutottam. Már egy jó ideje edzek változatos formában, kísérletező szinten, de talán ez is a tudatos fejlődés egy újabb foka lesz, hogy végre leírom magamnak, hogy mire jutok.
Szóval ez a blog amellett, hogy edzésnapló lesz, még tartalmazni fog némi gondolati elegyet is tőlem, meg hát életem egy-két fontosabb állomását. Tovább»