Sziasztok!

Kissé érdekesen alakult a hétvégém eddig, ezért is nem ugrottam neki a bejegyzés megírásának, de a mai nap egész nyugisra sikerült, úgyhogy most már van hozzá energiám, hogy ezt pótoljam végre.


Péntek este megünnepeltük egyik jó barátom születésnapját... illetőleg majdnem ünneplésre sikerült, aztán mentő is lett belőle. Egyik haverunk felmászott egy hinta tetejére (kb. 8-10 centi széles gerenda), azon végigsétált, majd kézenállt, ugrott, és szaltózott. Amúgy a srácnak nagyon jól mennek az ilyen dolgok józan állapotban, és már az is szép teljesítmény, hogy három méteres magasságban is mert kézenállni azon a vékony gerendán (főleg, mivel saját elmondása szerint ösztönből ment, mert nem is látta a gerendát), de azért ezt nem este 10-kor kellett volna, sötétségben, beitalozva. Mire észbekaptunk, hogy mit csinál, már pofára esett, és elájult.
Szerencsére csak enyhe agyrázkódása volt, pár zúzódás, meg elharapta az alsó ajkát, és másnap reggel már haza is engedték a kórházból. A zárójelentésébe azért még becsúsztattak egy alkoholmérgezést is, de azért szerintem annyit nem ivott.
A jó kedvét mindenesetre megőrizte, és tegnap már jót viccelődtünk az eseten, mikor meglátogattuk otthon. Édesanyja meg mesélte nekünk, hogy kedves fiacskája már-már oroszrulettezik sokszor, mert pl. 5 éves korában tanult kézenjárni betonon, és szépen kopogott akkor is a feje a talajon... és ez még a kisebb esetek egyike.

Na, storytime megvolt, térjünk rá az edzésre. Ugyanis nem csak baleseti szinten állt feje tetejére a világ, de végre, hosszú évek után én is rászántam magam, hogy megtanuljak fejenállni (aztán majd később kézen is, de most egyelőre maradjunk ennél).
A pénteki edzés a fekvőtámasz kézenállásból, és a híd gyakorlatsorait vette célkeresztbe, és mindent végig is csináltam, ahogy illik.

Híd:
(1) Rövid híd 1x20 (bemelegítésnek)
(2)
Egyenes híd 2x20 (következő alkalommal jöhet a haladó szint)
Fekvőtámasz kézenállásból:
(1)
Fejenállás fal mellett 30 mp (ebből pedig a középhaladó)

Hát, nagyjából ennyi volt a pénteki fegyencezés.

... és nem is tudom, mit mondhatnék még el, úgyhogy azt hiszem még kipakolok valami zenét, aztán be is fejeztem.

Szóval további szépeket mindenkinek, és jó edzést!
Ben