Sziasztok!

Na, mikor is volt az utolsó bejegyzésem? Vasárnap, ha nem tévedek. Azóta voltam Sopronban egy kis városnéző kiránduláson, belekezdtem a fekvőtámasz és felülés programjaim harmadik hetébe, és természetesen elkezdődött kicsiny városom egyik nagyobbnak nevezhető eseménye, az immár harmadik alkalommal megrendezett AlteRába fesztivál.
Próbálok mindenről egy kis szót szólni, meglátjuk, sikerül-e rövidre fogni magam. Ha nem, azt sem bánja senki...

Na kérem, akkor elsőként Sopron, maradjunk az időrendnél. Nem fogom percről percre leírni a kirándulásomat, úgyhogy senki ne menjen el pengét keresni, amivel majd felvághatja az ereit.
A lényeg röviden, hogy szerencsére minden zökkenőmentesen alakult, a vonat ahelyett, hogy késett volna, még korábban is érkezett a helyszínre. Csodálatos kiránduló időt fogtunk ki, mert a korábbi napok döglesztő forróságával szemben most enyhe szellő, és kellemes 23-24 fok fogadott a hűség városában.
Csinos idegenvezetőm kedvesen, és szakszerűen rángatott körbe a városban, bemutatva minden látványosságot, és be kell valljam, remekül éreztem magam. Ráadásul amíg a Sörházdombi kilátóba feljutottunk, az még egy kisebb edzéssel is felért, úgyhogy a napnak ez a része is ki volt pipálva.
Mindent összevetve, csodás napom volt, és meg is fogom ismételni a látogatást a közeljövőben.

Lépjünk a következő napirendi pontra. Edzés...
Kedd este elvégeztem a felülés program második felmérő tesztjét, amin magamhoz képest kielégítő teljesítményt nyújtottam, így ebből is a legmagasabb fokozaton folytathatom a hat hetes edzésprogramot.
Szerdán, vagyis tegnap pedig összesen 100 fekvőtámaszt nyomtam le több sorozatban. A cél, hogy a program végén ezt a 100-at egyben nyomjam le. Szép lesz.
A mai napra még hátravan a felülések mai adagja, és közben folyamatosan gyakorlom a varjútartást. Mondanom sem kell, beleszerettem ebbe a gyakorlatba, mivel eddig még egyik gyakorlat sem okozott nekem ennyi esést, és fájdalmat... de szerencsére már képes vagyok biztonságosan visszaereszteni magam, és ha jól sikerült mérnem, akkor 14 másodperc az új rekordom. Ez tegnap jött össze.

... és végül az AlteRába.
Tegnap kezdődött el a fesztivál számomra, a 0. nappal, amikor a Barbárfivérek és a Hősök lépett színpadra nálunk. Ezt a két "csapatot" eddig nem ismertem, csak említésből, ezért kíváncsi voltam rájuk.
Na, hát a ritmussal nem volt gond, néha majdnem sikerült is magukkal ragadniuk a zenéjükkel, de mégsem vártam ki a végét. A Hősök előadásának közepén nemes egyszerűséggel leléptem. Annyira nem fogtak meg, hogy ott maradjak végighallgatni őket. Nem mondom, hogy rosszak, de annyira nem is jöttek be, hogy késő este miattuk maradjak fent.
Na de majd a mai este jön az igazi buli, pláne, hogy ma nem is leszek egyedül. Végre bajtársakkal léphetek a terepre, és jön majd egy jó kis ír ugrálós Firkin, amire már hónapok óta várok.
A mai nap fellépői: Zaporozsec, Firkin(!), Pál Utcai Fiúk, Ed Phillips, Kiscsillag, Anima Sound System
Ez már érdekesebbnek hangzik a fülemnek. Kíváncsi leszek a ma estére.

Na, nem is húzom tovább a szót, szép napot, jó edzést mindenkinek!
Ben

ui.: ... és a végére csak azért is benyomok egy Firkint, hogy meglegyen a kulturális adag mára.