Sziasztok!

A csütörtöki lábedzés óta nem nagyon pihentek a lábaim, mert utána még kosarazni is voltam, meg ugye pénteken lebicikliztem egy 14-15 km-t. Úgy döntöttem, a szombatomat kis pihenéssel töltöm, ugye ez is kell az edzések közé néha.
Csak az esőben futottam egy kicsit este, amíg fedett helyre értem.

Ma is csak kevés dolgot csináltam, de egy kis átmozgatás azért megvolt. Reggel óta próbálkoztam a varjútartás mikéntjének kitapasztalásával, és most így estére sikerült elérnem, hogy 10 másodpercig meg tudjam tartani magam. Gyorsabban sikerült, mint számítottam rá, de ez csak még nagyobb büszkeséggel tölt el.

Ezen kívül megcsináltam a mai felülés adagomat, ami nagyjából 120 hasprést foglal magába, valamint egy-két fekvőtámaszt is lenyomtam. A 200 felülés programban ezzel elértem a második hét végére, ami azt jelenti, hogy kedden felmérem, mennyit bírok egy szuszra, szerdától pedig folytatom a harmadik héttel. Először a fekvőtámasz programot, utána pedig a felüléseket.

Kaja: Hát ma jó sok gyroshúst zabáltam zöldséggel, és sült krumplival. Meg még fogok is egyet enni, de előtte még nekiugrok egyszer a varjútartásnak.

Na, további kellemes estét mindenkinek, és jó edzést!
Ben